Köpvillkor

När beställning görs på golvgruppen.com träffas avtal mellan dig som köpare och golvgruppen.com. Du får ett mail till den mailadress du angivit om orderbekräftelse med information om din order.

Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid, även från tredje part etc. förbehålls Golvgruppen.com rätten att korrigera detta i efterhand. Vid dessa tillfällen kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen acceptera ändringen eller annullera din beställning.

För att kunna handla på golvgruppen.com måste du vara över 18 år. Golvgruppen.com förbehåller sig rätten att neka en order.

Förök till bedrägeri och falska beställningar polisanmäls!

Alla priser på golvgruppen.com är inkl. moms och när betalning sker redovisas alla eventuella avgifter samt momsen.

Betalning

Betalning sker via paypal och pengarna dras direkt från ditt konto. Betalningen debiteras i SEK.

Golvgruppen.com garanterar säkert betalsätt och ingen information som lämnas av dig går till tredje part.

Vid eventuella återbetalningar sätts summan tillbaka till det konto som använts när order lagts. Återbetalningen sker inom 30 dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

 

Ändring av order

Fram till att order inte är skickad finns möjlighet att ändra/avboka din order och det görs via mail. Mail skickas då till andre.golvgruppen@telia.com.

Leveransvillkor

När leveransen kommer till avlämningsplats är det kundens skyldighet att ha förberett mottagandet. Golvgruppen.com och fraktbolaget erbjuder ej tjänsten inbärning utan levererar varorna fram till leveransadressen. Därefter tar kunden hand om vidare transport.

Fraktfri leverans gäller enbart inom Sveriges gränser.

Det är kundens skyldighet att noga se över varorna innan kvittering sker, om eventuella skador upptäcks måste det noteras innan leveransen kvitteras. Chauffören ställer aldrig av något gods om det inte kan kvitteras, därför är det väldigt viktigt att vara på plats när leveransen kommer. Eventuella kostnader då chauffören inte kan ställa av godset betalas av kund, förutsatt att kund vet när leveransen kommer. Kunden kan om så önskas få telefonavisering om när leveransen kan komma att vara på plats.

Skador som ej är synliga utan att det måste packas upp måste anmälas 5 dagar efter ankomst. Kunden måste behålla det skadade godset till tills golvgruppen.com kommer med andra uppgifter.

Golvgruppen.com frånskriver sig alla krav på ersättning från kund till följd av skador eller försening av varorna

Har ni av någon händelse fått fel vara får den inte användas utan förvaras på ett torrt ställe gärna med inomhusklimat och kund ska snarast kontakta golvgruppen.com via mail så felet kan åtgärdas.

Reklamation

Konsumentköplagen gäller vid alla fall av reklamationer. I de fall en serviceman skickas ut för att undersöka eventuella fel anmälda av kund och inga fel upptäckts står kunden för eventuella kostnader. Reklamationen måste göras skriftligen och skickas till andre.golvgruppen@telia.com.

Ångerrätt

Distans och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen gäller i de fall av ångrat köp. Det innebär att kunden har rätt att ångra sitt köp i 14 dagar och behöver inte heller ange någon specifik anledning. Detta gäller endast privatpersoner. Kontakt för ångerrätt görs via e-mail andre.golvgruppen@telia.com.

Vid åberopande av ångerrätt står kunden för returfrakten och ansvaret att produkten inte kommer bort eller skadas under frakten tillbaka till golvgruppen.com.

Returer

Vid händelse av ångerrätt, öppet köp eller byte måste kund meddela golvgruppen.com via epost inom 14 dagar efter det att du har mottagit beställningen eller en väsentlig del av den. Om en retur skickas utan att anmälas kommer returen att nekas.

När retur skickas måste ordernr och fakturanr medfölja. Kunden måste förvara varorna torrt och i inomhusmiljö tills dess att golvgruppen.com har gett kunden information om returadress och eventuell information om kostnader.

Varan ska vara oanvänd och inte förstörd eller skadad. Varorna måste vara kompletta.

Sekretess & Säkerhet

När du handlar på golvgruppen.com anger du dina personuppgifter och adress samt epost och telefonnummer. Denna information behöver vi för att på ett säkert sätt kunna leverera varorna.

Kundens personuppgifter lagras internt i vårt system och som kund har du enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få ta del av informationen vi registrerat.

Personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part.